Antena Căutare

Vremea 27 august. Prognoza meteo anunță furtuni. Când scăpăm de ploi

Vremea din 27 august se mențină instabilă în majoritatea regiunilor țării. Prognoza meteo anunță ploi torențiale la munte, dar și temperaturi extrem de ridicate.

Vremea 27 august. Prognoza meteo anunță furtuni. Când scăpăm de ploi
vremea 27 august 2018

Vremea din 27 august se mențină instabilă în majoritatea regiunilor țării. Prognoza meteo anunță ploi torențiale la munte, dar și temperaturi extrem de ridicate.

Citește și vremea pentru următoarele două săptămâni

Vremea România, 27 august 2018

Meteorologii ANM anunță cum va fi vremea în România în perioada imediat următoare. Luni vom avea parte de ploi torențiale și descărcări electrice, dar și călduri mari. Va fi un grad de instabilitate atmosferică în toată jumătatea vestică a țării și vor cădea cantități importante de apă, ce pot depăși chiar 30, 40 de litri pe metru pătrat, intesificări ale vântului. Valori termice pot în scădere zilele următoare, din cauza instabilității termice.

Vremea 27 august București

Potrivit vremea ido și vremea.ro, în Capitală, cerul se va menține în mare parte senin, cu temperaturi ridicate ce ating 33°C la amiziază și 19°C pe timpul nopții. Șansele de precipitații sunt aproape inexistente, iar disconfortul termic rămâne ridicat. Cerul va prezenta înnorări pe parcursul nopții, iar vântul va sufla pe direcția NNE cu o viteză între 10 şi 15 km/h. Trebuie să menționăm că temperaturile la București se vor menține la maxime de 33°C pe întreaga săptămână și nu sunt prognozate ploi.

Prognoza meteo 27 august la munte

Pentru locuitorii de la munte, instabilitaea termică își face resimțită prezența într-un mod cât mai pregnant. Sunt semnalate furtuni cu fulgere devreme și averse după-amiază. Șansele de ploaie sunt ridicate, iar cantitățile de apă sunt însemnate: 2 l/m² pe timpul zilei, iar 1 l/m², pe timpul nopții. Temperaturile se vor încadra între 28°C și 16°C, iar vântul va sufla variabil dinspre VNV. Trebuie să menționăm că la munte vom scăpa de ploi abia de miercuri, săptămâna viitoare, după care ele vor reveni în cea de-a doua săptămână de prognoză.

Prognoza METEO pentru ultima săptămână de vară. Cu ce surprize vine vremea la final de august... Vremea în București 28 august 2018. Câte grade sunt marți în Capitală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x