Antena Căutare

Meteorologii au emis PROGNOZA METEO pentru următoarea săptămână. Vremea, la extreme: de la temperaturi caniculare, la ploi şi furtuni!

Meteorologii anunţă că vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. De vineri, probabilitatea de apariție a ploilor, de scurtă durată, va fi ridicată la început în regiunile vestice, sud-vestice și la munte, apoi și în restul teritoriului.

Meteorologii anunţă că vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. De vineri, probabilitatea de apariție a ploilor, de scurtă durată, va fi ridicată la început în regiunile vestice, sud-vestice și la munte, apoi și în restul teritoriului.

MIERCURI. Vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în zonele deluroase și montane, precum și în regiunile sudice, unde după-amiaza și seara, izolat se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului și în zona litoralului, dar de scurtă durată și asociate ploilor.

Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 31 de grade, iar cele minime între 9 și 18 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei spre 4 grade.

BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod normal. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în a doua parte a zilei, însă, probabilitatea de apariție a ploilor de scurtă durată va fi redusă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 30...31 de grade, iar cea minimă de 13...15 grade.

JOI. Valorile termice, mai ridicate decât mediile multianuale, vor continua să caracterizeze o vreme mai caldă decât în mod normal. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări temporare după orele amiezii, în special, la deal și la munte unde, pe arii restrânse, vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime, ușor mai ridicate decât în ziua anterioară, în majoritatea regiunilor, se vor încadra între 25 și 32 de grade, iar cele minime între 7 și 19 grade.

BUCUREŞTI. Vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi ușor. Astfel, temperatura maximă va fi de 31...32 de grade, iar cea minimă de 15...17 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

TENDINŢE VINERI - LUNI
ŢARĂ. Vremea se va răcori treptat, urmând astfel ca valorile de temperatură să se situeze în jurul celor climatologic specifice acestei perioade. Probabilitatea de apariție a ploilor, de scurtă durată, va fi ridicată la început în regiunile vestice, sud-vestice și la munte, apoi și în restul teritoriului.

BUCUREŞTI. Vremea, mai caldă decât în mod normal de la începutul intervalului, va intra într-un proces de răcorire urmând ca valorile de temperatură să se situeze în jurul celor specifice începutului de iunie. Probabilitatea de apariție a ploilor de scurtă durată va crește de la mijlocul intervalului.

Vremea 30 mai. Prognoza meteo anunță zi caldă. Când vine CANICULA... Se întâmplă în România! Caz șocant: vaci împușcate pe un fond de vânătoare. Fermier: „Mai bine mă împușcau pe mine decât...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x