Antena Căutare

Vremea 30 mai. Prognoza meteo anunță zi caldă. Când vine CANICULA

Vremea din 30 mai aduce vești bune. Prognoza meteo anunta zi călduroasa, dar norii iși vor face apariția în multe zone din România. Iata cand vine adevarata canicula.

Vremea din 30 mai aduce vești bune. Prognoza meteo anunță zi călduroasă, dar norii își vor face apariția în multe zone din România. Iată când vine adevărata caniculă.

Potrivit vremea.ro, miercuri vremea va fi frumoasă în toată țara, cu un cer variabil spre mai mult senin. Doar în zonă Munților Apuseni își vor face apariția unele înnorări temporare în cursul după-amiezii, însă șansele pentru producerea de averse de ploaie vor fi foarte reduse.

Vântul va suflă moderat în sud-vest și în sud-est și mai mult slab în rest. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 22 și 27 de grade în Transilvania și Maramureș, 25-30 de grade în Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în zonă Dealurilor de Vest) și 23-28 de grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Vremea 30 mai în București

Locuitorii Capitalei vor avea parte de o zi călduroasă, dar înnorată. Cu toate acestea, ploile nu-și vor face apariția. Temperaturile sunt ridicate, cu valori între 29°C și 14°C. Meteorologii anunță că în București, canicula vine de joi, 31 mai.

Prognoza meteo pentru 30 mai la munte

Și la munte persistă norii și vântul, în ciuda temeperaturilor ridicate. Maximele și minimele se încadrează între 27°C și 13°C, vântul este variabil pe tot pracursul zilei. Nu va ploua miercuri, nici joi, de vineri sunt anunțate precipitații la munte.

Atenţie mare, se modifică regulamentul de acordare pentru voucherele de vacanță! Tot ce trebuie să ştie angajaţii despre... Meteorologii au emis PROGNOZA METEO pentru următoarea săptămână. Vremea, la extreme: de la temperaturi caniculare, la pl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x