Antena Căutare

Metrorex face anunțul momentului! Cum se modifică mersul trenurilor în perioada iernii și cum vor fi afectați călătorii

Oficialii Metrorex au făcut un anunț de mare importanță pentru toți cei care călătoresc cu metroul. Potrivit acestora, circulația trnurilor va fi schimbată mai ales în perioada iernii. În ce constau modificările și cum îi afectează pe călători?

Oficialii Metrorex au făcut un anunț de mare importanță pentru toți cei care călătoresc cu metroul. Potrivit acestora, circulația trnurilor va fi schimbată mai ales în perioada iernii. În ce constau modificările și cum îi afectează pe călători?

Astfel, potrivit unui comunicat oficial, Metrorex va extinde perioada cu vârf de trafic, unde intervalul de circulație a trenurilor va fi redus, și va suplimenta garniturile de tren pe perioada iernii, atunci când situația o va impune pentru evitarea supraaglomerării, informează compania. Așadar, călătorii nu vor fi afectați în mod negativ de noile decizii. În cazul în care se vor suplimenta numărul de garnituri, atunci cu siguranță se va reduce nivelul de aglomerare de la metrou, mai ales la orele de vârf.

"Pentru evitarea supraaglomerării, atunci când situația o va impune, se vor lua măsurile specifice, care vor viza în special extinderea perioadei cu vârf de trafic, unde intervalul de circulație a trenurilor va fi redus, și suplimentarea garniturilor de tren, dirijarea traficului de călători la metrou, comunicarea noutăților prin intermediul canalelor specifice, astfel încât să fie asigurată deplasarea călătorilor în siguranță. Totodată echipele de specialitate ale Metrorex fac verificări permanente pe toate magistralele. Pe segmentele unde situația o impune, se intervine operativ pentru remedierea problemelor care ar putea fi determinate de condițiile meteo nefavorabile", se arată într-un comunicat oficial transmis de Agerpres.

Lumea științei a fost pusă pe jar de o descoperire uluitoare! Ce s-a găsit în interiorul unor ouă de găină

Directorul General al Metrorex, Marin Aldea, a aprobat, în luna iulie 2017, "Planul pentru Organizarea Comandamentului pentru Preîntâmpinarea și Combaterea Efectelor Înzăpezirii la accesurile stațiilor de metrou și depouri pentru iarna 2017 — 2018", prin care au fost dispuse un set de acțiuni și măsuri specifice stabilite pentru asigurarea transportului călătorilor cu metroul.

Aprovizionarea cu material specific intervențiilor de deszăpezire (materiale antiderapante), curățarea și evacuarea zăpezii pe timp de zi și noapte în stațiile de metrou și monitorizarea permanentă a activităților de către Dispecerul Central de serviciu se numără printre măsurile cuprinse în document.

Caz șocant în Prahova. Un tânăr și-a ucis tatăl cu mai multe lovituri de topor, însă ce a urmat întrece orice imaginație... „Eba” se alătură campaniei #metoo. Fiica lui Traian Băsescu a povestit un episod intim din viața sa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x