Căutare Live

Metroul din Drumul Taberei nu va fi gata în anul 2019!

Lucian Bode, ministrul propus pentru Transporturi și Comunicații a anunțat faptul că metroul din Drumul Taberei nu va fi finalizat până la sfârșitul anului 2019, dar și faptul că există probleme mari în ceea ce privește infrastructura.

„Nu mă veți vedea să îmi asum, precum doamna Plumb, 180 de kilometri de autostradă. Avem mii de kilometri de autostradă pe hârtie. Nu cred că ar fi serios din partea mea să îmi asum obiective lăsate cu „bombe” de guvernarea PSD. Vă asigur că după ce fac evaluarea vă voi spune câți kilometri de autostradă vom avea în 2020”, a declarat Bode.

Pe secțiunea M5 până la Eroilor, după lucrările realizate până în prezent nu este posibilă finalizarea până la finalul anului. Iar pe magistrala Otopeni, ministrul propus intenționează să se adreseze Comisiei Europene.

Metroul din Drumul Taberei nu va fi gata în anul 2019!

Trupul neînsufleţit al lui Mihai Constantinescu, depus la Biserica Sfânta Parascheva. Este momentul să-i aducem ”lacrimi... Marius Ştefan, Monica, Claudiu, Maria...România a numărat, din nou, până la 64: ”Patru ani de la Colectiv, dar noi - noi...
Parteneri
Ruladă cu ciocolată și chili, un desert cu gust picant
Dacă ți-ai propus să testezi deserturi delicioase cu gusturi interesante, poți începe cu rețeta de ruladă cu ciocolata și chili, o prăjiură cu gust picant.
Catine.ro
Ultimele știri