Antena Căutare

Microbuz implicat într-un accident grav! Medicii au găsit victime zăcând pe asfalt! A intervenit elicopterul SMURD

Accident rutier grav, în localitatea Soci pe drumul european 85. Un microbuz cu pasageri din Republica Moldova s-a ciocnit cu o autoutilitară. În urmă impactului, 11 persoane au fost rănite, iar către tragedie au plecat mai multe ambulanțe și echipaje de poliție. La scurt timp, a fost chemat și elicopterul SMURD.

Accident rutier grav, în localitatea Soci pe drumul european 85. Un microbuz cu pasageri din Republica Moldova s-a ciocnit cu o autoutilitară. În urma impactului, 11 persoane au fost rănite, iar către tragedie au plecat mai multe ambulanțe și echipaje de poliție. La scurt timp, a fost chemat și elicopterul SMURD.

Potrivit publicației locale bittv.info, localnicii au sărit în ajutorul victimelor până la venirea salvatorilor, iar traficul rutier a fost blocat în zona câteva ore.

Potrivit celor spuse de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași, Anca Vijiac, șoferul microbuzului din Republica Moldova ar fi pătruns pe contrasens și ar fi intrat în autoutilitară cu numere de Suceava.

Aceeași varianta o susține și celălalt conducător auto care a suferit mai multe răni.

Cele 11 victime, zece din microbuz și șoferul din cealaltă mașină, cu vârste cuprinse între 19 și 42 de ani au fost transportate la Spitalul Municipal Pașcani, UPU Sfântul Spiridon, Neurochirughie și Spitalul Militar. Au suferit lovituri la cap, coloana și diferite fracturi.

„Am decis că la Pașcani să rămână trei pacienți cu leziuni care nu le pun viață în pericol, dar necesită investigații, și am adus în Iași ceilalți pacienți. Am repartizat toți pacienții în funcție de leziunea primordială, dar toți au însă leziuni multiple, sunt însă conștienți (…). Leziunile sunt de timp fracturi, traumatism toracic, traumatism de bazin. Vor fi zile și ore de investigații și tratament pentru toți acești pacienți” a precizat Diana Cimpoesu, medic-şef UPU-SMURD.

În cauza a fost deschis un dosar penal iar cercetările vor continuă.

Ultima oră! Anunțul profesorilor înainte de începerea anului scolar 2018-2019... Ultima oră: A fost cutremur! Seism de mare intensitate în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x