Antena Căutare

Miercuri se anunta ninsori in Bucuresti si in tara. Vezi prognoza meteo!

Vremea sa raceste in intreaga tara incepand de maine, va fi soare, mai putin in sudul, sud-estul tarii si in zona de munte, unde va ninge slab, se arata in Raportul zilnic privind situatia hidrometeorologica si a calitatii mediului, publicat, marti, de Ministerul Mediului si Padurilor (MMP). Temperaturile maxime, mai scazute decat in mod obisnuit, vor fi cuprinse intre minus 3 si 5 grade.

In tara, vremea va fi rece in cea mai mare parte a teritoriului. Cerul va fi variabil, cu innorari si pe arii restranse vor fi ninsori in general slabe cantitativ, pe timpul zilei in nordul, nord-estul si centrul tarii, iar noaptea indeosebi in regiunile sud-estice.


Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 8 grade Celsius, in timp ce minimele se vor incadra, in general, intre -12 si -2 grade Celsius. In zonele joase vor fi conditii de ceata.

Miercuri, in Bucuresti, vremea are un aspect de iarna tarzie. Cerul va fi innorat si trecator va ninge slab cu vant slab. Si regimul termic de miercuri, ne aduce aminte ca trebuie sa tinem pe-aproape manusile si fularele. Temperatura abia daca va trece de 4 grade la amiaza, cu aproximativ 6 grade mai putin decat in mod normal.

foto: Intact Images

Minerii disponibilizati de la CNH vor primi cea de a treia transe de plati compensatorii... Directorul CNAS, Lucian Duta, nu renunta la functie: "Nu-mi dau demisia. Premierul nu mi-a cerut-o"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x