Antena Căutare

Directorul CNAS, Lucian Duta, nu renunta la functie: "Nu-mi dau demisia. Premierul nu mi-a cerut-o"

Directorul CNAS, Lucian Duta, a anuntat astazi ca nu isi va da demisia din functie si sustine ca institutia pe care o conduce nu se face responsabila in scandalul morfinei.

"Nu-mi dau demisia. Nu mi-a cerut demisia premierul, pentru ca daca mi-ar fi cerut demisia, mi-as fi prezentat-o, normal" a spus Duta la finalul intalnirii reprezentantilor Ministerului Sanatatii cu cei ai producatorilor de medicamente, de la Palatul Parlamentului, conform Hotnews.


Seful CNAS a adaugat ca "intotdeauna cand apar situatii de acest gen, fiecare avem sa ne reprosam cate ceva", dar ca in scandalul morfinei CNAS nu a avut niciun fel de responsabilitate, aceasta apartinandu-le celor care ar fi trebuit sa monitorizeze piata farmaceutica.

Duta a sustinut ca este foarte putin probabil sa se mai repete situatia de acum cateva zile, cand in urma retragerii de pe piata romaneasca a unei companii de medicamente in farmacii nu a mai existat morfina.

"Noi vom veni cu o serie de masuri care vor impiedica aparitia unor situatii regretabile pe care le-ati vazut zilele trecute. Ministerul Sanatatii lucreaza la ora aceasta impreuna cu CNAS la un set de masuri pentru a impiedica aceste situatii", a incheiat directorul CNAS.

foto: Intact Images

Miercuri se anunta ninsori in Bucuresti si in tara. Vezi prognoza meteo!... VIDEO! Craiova: Cinci oameni spulberati pe un refugiu de tramvai de o masina de lux...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x