Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Ultimă oră! Mihaela Adriana, fetița dispărută de la Gura Suții, a fost găsită moartă! Cine ar fi omorât-o

Fetița în vârstă de 11 ani din localitatea Gura Suții, care a dispărut, vineri, pe drumul de la școală către casă, a fost găsită moartă, duminică, pe un câmp, a anunțat Poliția.  

Fetița în vârstă de 11 ani din localitatea Gura Suții, care a dispărut, vineri, pe drumul de la școală către casă, a fost găsită moartă, duminică, pe un câmp, a anunțat Poliția.

Mai exact, corpul copilei a fost descoperit pe un câmp din zona Produleşti, la 30 de kilometri de Gura Şuţii, de unde a dispărut.

Copila prezintă urme de violență pe corp, iar polițiștii au deja un suspect - un bărbat cu cetățenie olandeză. Acesta va fi dus la audieri, spun surse din cadrul anchetei, potrivit digi24.ro.

Poliţiştii din Dâmboviţa au căutat-o de vineri prin comuna Gura Şuţii pe Adriana, fetiţa de 11 ani dispărută după ce a ieşit de la şcoală. Au fost folosiţi în căutare câini de urmă, drone şi un elicopter. Au acţionat peste 200 de persoane: 100 de poliţişti, 30 de pompieri, 30 de jandarmi şi 100 de cetăţeni.

Pe camerele de supraveghere copila a fost observată părăsind curtea şcolii alături de colegi. Un drum de jumătate de oră de mers pe jos. Atât avea de parcurs fetiţa de la şcoală până acasă, în Gura Şuţii. Mihaela ar fi trebuit să ajungă vineri în jurul orei 17.00, iar mama spune că o aştepta la poartă. Familia fetiţei era convinsă că cineva a răpit-o.

„Trebuia să vină acasă şi nu a mai venit. Bănuiesc că mi-a luat-o cineva. A răpit-o. Cum este lumea, cum a luat alte fete, aşa a luat-o şi pe a mea. Nu mi-a spus spus fata ceva suspect, că s-ar fi ţinut cineva suspect de ea”, spunea mama ei sâmbătă.

Persoanele care apar pe camerele de supraveghere au fost audiate şi a fost întocmit un dosar penal in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate.