Antena Căutare

„În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela!” Militarii au mers acasă la asistenta de la Galați, umilită de vecini pentru că îngrijește bolnavi cu coronavirus - VIDEO

Asistenta din Galați, umilită de vecini pentru că lucrează cu bolnavi infectați cu COVID-19, a avut parte de o surpriză uriașă în momentul în care s-a întors acasă după o nouă zi de muncă ”în prima linie” împotriva răspândirii noului coronavirus.

„În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela!” Militarii au mers acasă la asistenta de la Galați, umilită de vecini pentru că îngrijește bolnavi cu coronavirus - VIDEO
„În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela!” | Facebook/MApN

Potrivit unei filmări publicate pe pagina oficială de Facebook a MApN, asistenta a fost întâmpinată joi, la intrarea în bloc, de militari ai Batalionului 284 Tancuri/Brigada 282 Blindată “Unirea Principatelor” înarmați cu flori și cuvinte de admirație pentru tot efortul pe care îl depune pentru a salva viețile oamenilor infectați cu COVID-19.

Citește și: Nu ne facem bine! Asistentă din Galați, hărțuită de vecini pentru că lucrează cu bolnavi infectați cu COVID-19. În UK, unui cadru medical i-au făcut loc de parcare special: ”Să nu mai piardă timp!”

„Eu, unul, personal, nu credeam că voi trăi vremurile în care dumneavoastră mă veți apăra pe mine”, i-a spus un militar care i-a organizat primirea triumfală.

Militarii i-au cerut scuze în numele oamenilor care au jignit-o.

”În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela!

Pentru unii ești erou. Pentru alții, însă, nu contează că îți pui viața în pericol pentru a-ți salva pacienții, contează doar că... vii acasă la finalul turei.

Mihaela este asistentă medicală în Galați, la Spitalul Boli Infecțioase. Ieri a postat pe facebook acest text:

"Vecinii din scara blocului, unde am locuit mai bine de 20 de ani, mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului... Mi-au trimis poliția acasă... M-au dat afară din magazinul blocului, doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase."

Nu putem șterge experiența prin care a trecut Mihaela, dar putem să îi amintim că eforturile ei chiar sunt apreciate. Așa că, colegii noștri din Batalionului 284 Tancuri/Brigada 282 Blindată “Unirea Principatelor” au așteptat-o în fața blocului la finalul turei și au întâmpinat-o cu aplauze și flori, așa cum merită. Sperăm ca gestul nostru să îi dea putere să lupte mai departe.

Citește și: „Mi-au aruncat clor pe ușă!” O asistentă din Galați, care lucrează cu oameni infectați cu coronavirus, este hărțuită de vecini

Povestea Mihaelei trage un semnal de alarmă. Cu toții suntem afectați de ceea ce se întâmplă. Dar cel mai afectat este personalul medical. De ce să le facem viața și mai grea decât este?

În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela. Și îți mulțumim pentru tot ce faci pentru orașul tău și pentru România. Fii puternică!

Mulțumim comandantului batalionului, lt. col. Lucian Oancea, și militarilor săi pentru gestul care ne onorează. Respect!”, este mesajul care însoțește filmarea postată pe pagina oficială a MApN.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Al 116-lea deces provocat de coronavirus - un bărbat de 70 de ani din judeţul Mureş... 100.000 de măști de protecție, aduse din Turcia cu o aeronavă a Forțelor Aeriene Române...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x