Atenție, se SCHIMBĂ TOT! Elevii au fost anunțați deja: „Nu există nicio șansă să se mai întâmple asta!”

Elevii şi părinţii lor au învins. Nu vor avea teste grilă la examenele naţionale din vară. Este declaraţia ministrului interimar al Educaţiei, Rovana Plumb, făcută la finalul consultărilor de astăzi

Elevii şi părinţii lor au învins. Nu vor avea teste grilă la examenele naţionale din vară. Este declaraţia ministrului interimar al Educaţiei, Rovana Plumb, făcută la finalul consultărilor de astăzi.

Conform sursei citate, în urma întâlnirii desfăşurate la sediul MEN, cei prezenţi au solicitat în unanimitate ca examenele de Evaluare Naţională şi Bacalaureat din anul şcolar 2018-2019 să se desfăşoare în aceleaşi condiţii, fără a se modifica structura subiectelor propuse.

Sistemul de învățământ ROMÂNESC s-ar putea schimba! Părinții vor fi REVOLTAȚI când vor afla ce se va întâmpla!

"Am solicitat consultări cu sindicatele din învăţământul preuniversitar, cu Federaţia Naţională a Asociaţiilor de Părinţi, cu Consiliul Naţional al Elevilor, cu cadrele didactice, pentru a lua cea mai bună decizie în ceea ce priveşte modul în care copiii noştri vor trece cu bine, în acest an şcolar, Evaluarea Naţională, respectiv examenul de Bacalaureat. Am ajuns la concluzia ca în timpul jocului nu se schimbă regulile. De aceea, în acest an şcolar nu se aplică nicio schimbare privind formatul variantelor de subiecte", a declarat Rovana Plumb, citată în comunicat.

Modificări din 2019. Se SCHIMBĂ tot în educație. Cei mai afectați ELEVI după ordinul ministrului.

Întâlnirea a avut loc în urma scandalului izbucnit după apariţia pe site-ul ministerului a unor modele de subiecte de tip grilă pentru cele două examene.

Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Salopeta purtată de artistă a atras toate privirile
Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Artista i-a uimit pe toți cei prezenți la...
Zodii norocoase în ziua de 29 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Se anunță o perioadă prosperă pentru trei zodii norocoase în ziua de 29 septembrie 2021....
Parteneri
Sos tzatziki. Sos grecesc din iaurt cu usturoi și castraveți
Dacă ești în căutarea unei rețete de sos cremos, răcoritor și aromat, întrerupe căutările și prepară celebra rețetă de sos tzatziki. Este o rețetă de sos grecesc din iaurt cu usturoi și castraveți, perfect pentru a fi consumat cu o multitudine de preparate.
Catine.ro
Ultimele știri