Antena Căutare

Ministerul Sănătăţii va modifica normele de igienă pentru cabinetele de înfrumuseţare corporală, acestea nefiind actualizate din anul 2007/ Modificările vor intra în vigoare la 1 ianuarie 2021

Ministerul Sănătăţii anunţă că va modifica normele de igienă pentru cabinetele de înfrumuseţare corporală, acestea nefiind actualizate din anul 2007. Modificările vor intra în vigoare la 1 ianuarie 2021, pentru a da timp operatorilor economici să se conformeze.

Ministerul Sănătăţii a anunţat, marţi, că pin această măsură, urmăreşte scurtarea circuitului birocratic şi creşterea siguranţei utilizatorilor.

”În prezent, Ministerul Sănătăţii pregăteşte un proiect de act normativ care prevede modificarea Ordinului nr. 1136/2007 privind aprobarea Normelor de igienă pentru cabinetele de înfrumuseţare corporală, cu modificările şi completările ulterioare şi care va reglementa noile condiţii în care aceste cabinete vor trebui să respecte normele de igienă şi sterilizare, astfel încât să nu dăuneze stării de sănătate a persoanelor care utilizează serviciile lor”, a transmis Ministerul Sănătăţii.

Pentru ca agenţii economici să beneficieze de timpul necesar pentru pregătirea cabinetelor de înfrumuseţare, noilor prevederi vor intra în vigoare începând cu 1 ianuarie 2021.

Sursa : news.ro

A fost la un pas să își omoare în bătaie bebelușul. Bărbatul nu mai are voie să fie tată în următorii 12 ani... Au început înscrierile în școlile militare. Ce documente sunt necesare și până când se pot depune dosarele candidaților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x