Antena Căutare

Ministrul de Interne, prima reacție după ce s-a aflat că la 100 de angajați de la ISU Dolj sunt rude între ei: ”S-ar putea să fie epidemie. Vor fi controale și în alte județe!”

Situație revoltătoare la ISU Dolj, unde nu mai puțin de 100 de angajați ar fi rude între ele. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a reacționat imediat și a anunțat verificări și la alte inspectorate pentru situații de urgență din țară. 

Ministrul de Interne, prima reacție după ce s-a aflat că la 100 de angajați de la ISU Dolj sunt rude între ei: ”S-ar putea să fie epidemie. Vor fi controale și în alte județe!”

"S-ar putea ca această epidemie să fie în toată țară”, a declarat Vela, care a anunțat că vor fi efectuate controale nu doar la Dolj, ci în toată țara.

"Am discutat, încă de ieri cu domnul general Iamandi (n.r.- șeful Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Dan Paul Iamandi), și astăzi trimite Corpul de Control în județul Dolj, pentru a verifica aceste aspecte. Evident că această verificare se va extinde și la nivelul altor județe, pentru că s-ar putea ca această epidemie să fie în toată țară”, a declarat, luni, ministrul de Interne, potrivit HotNews.

Întrebat ce va face dacă se confirmă că peste 100 de angajați din ISU Dolj au diferite grade de rudenie, Vela a răspuns: "O să vedeți!”.

Minstrul de Interne Marcel Vela a anunțat, în cursul zilei de duminică, că va trimite Corpul de Control la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Dolj pentru a afla dacă este adevărat că peste 100 de angajați din unitate au diferite grade de rudenie între ei și dacă se impun sancțiuni.

De cealaltă parte, însă, șeful ISU Dolj, Florea Constantin, a declarat că nu știa că sunt angajate 101 cadre militare care au diferite grade de rudenie între ele, însă numărul este posibil să fie corect.

"Din câţi suntem încadraţi la toate subunităţile, în tot judeţul, sunt copii de cadre care au fost admişi la şcoală, au revenit după ce s-a terminat şcoala. Sunt în judeţ sau sunt şi în aceeaşi subunitate. Sigur că da. Din 2007-2008, când au fost încadrările, e posibil să fie, dar asta ştiu exact cei de la Resurse Umane. Nu ştiu dacă sunt o sută sau peste o sută de colegi care au copii sau fraţi sau alte legături de rudenie. Că alte legături nu ştiu cum le-au luat. Probabil sunt cu naşi, cu fini, cu moşi, nepoţi”, a precizat acesta, potrivit Mediafax.

O navă militară românească va prelua pentru şase luni comanda unei grupări NATO... Galaţi: Autorităţile au demarat ancheta socială la locuinţa fetiţei de șapte ani, bătută de mamă şi lăsată în frig/ Feti...
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se...
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul online. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x