Antena Căutare

Anul școlar nu va fi înghețat. Ministrul Educației îi liniștește pe elevi: ”Nu s-a pus această problemă!”

Elevii și studenții din România vor sta acasă pe tot parcursul situației de urgență, însă anul școlar nu va fi înghețat, potrivit declarațiilor făcute de ministrul Educației, Monica Anisie.

Anul școlar nu va fi înghețat. Ministrul Educației îi liniștește pe elevi: ”Nu s-a pus această problemă!”
Anul școlar nu va fi înghețat. Ministrul Educației îi liniștește pe elevi: ”Nu s-a pus această problemă!”

În cel mai fericit caz, elevii și studenții vor reveni la cursuri după Paște, însă deocamdată, ministrul Educației îndeamnă la calm și susține că nu s-a pus problema înghețării anului școlar.

„Indiferent de situația în care ne aflăm, îndemn părinții, cadrele didactice, elevii și studenții să se informeze numai din surse oficiale și să nu ia în seamă fake news-urile care au invadat spațiul online. Totodată, trebuie să dăm dovadă de calm și de responsabilitate și vă asigur că măsurile pe care le vom lua vor fi în sprijinul elevilor și al studenților. Nu s-a pus problema înghețării anului școlar!

Un pacient diagnosticat cu coronavirus, din București, își scoate masca și îi scuipă pe medicii care îl tratează, ca să-i infecteze!

Elevii și studenții NU vor repeta anul școlar sau pe cel universitar. Înțeleg îngrijorarea celor care vor susține examenele naționale și, în acest sens, vă asigur că în aceste momente, Ministerul Educației și Cercetării lucrează la o serie de măsuri clase și eficiente pe care le va comunica public, în cel mai scurt timp, în mod oficial. Deocamdată, trebuie să fim responsabili, să arătăm solidaritate și să continuăm învățarea de acasă”, a declarat Monica Anisie, ministrul Educației și Cercetării.

Școlile și grădinițele, închise 30 de zile

Ministrul Educației, Monica Anisie, a declarat că școlile vor rămâne închise și în perioada în care este decretată stare de urgență de către președintele Klaus Iohannis.

Potrivit structurii anului școlar 2019-2020, elevii intră în vacanța de primăvară de sâmbătă, 4 aprilie 2020 până marţi, 21 aprilie 2020. Cursurile continuă apoi în perioada 22 aprilie 2020 – 12 iunie 2020.

Gigi Becali, donaţie fabuloasă pentru Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș"... O fabrică de confecții din Codlea croieşte combinezoane pe bandă rulantă, pentru spitalele din țară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x