Un pacient diagnosticat cu coronavirus, din București, își scoate masca și îi scuipă pe medicii care îl tratează, ca să-i infecteze!

Situație șocantă la Spitalul Victor Babeș! Un pacient diagnosticat cu coronavirus îi scuipă pe medicii care îl tratează, ca să îi infecteze.

Spital

Bărbatul își scoate masca și îi scuipă pe medici, spunându-le că vrea să îi infecteze cu virusul.

„Gestul este unul care nu își găsește explicația. Comportamentul nu e anormal, dar e un comportament care însă ne va face pe noi, corp medical, să depunem o plângere după ce acest pacient va ieși bine, pe picioare, sănătos și vesel. Voi face plângerea public”, a declarat Ioan Emilian Imbri, managerul Spitalului „Victor Babeș”, din București, la Sinteza Zilei.

„Soțul meu ne-a lăsat. L-au dus deja la cimitir. Nu m-au lăsat să merg”. O româncă din Italia, despre viață și moarte în vremea coronavirusului

„Domnule doctor, să vă întrebăm direct: omul cu pricina pune în pericol sănătatea medicilor, scoțându-și masca și eliminând secreții înspre medicii care îl tratează și se luptă să îi salveze viața?”, a întrebat Oana Zamfir.

„Sunt mici manifestări pe care, din când în când, le practică, poate de bucurie că se simte mai bine...”, a răspuns Imbri.

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

Sursa: Antena 3

Ultimele știri