Căutare Live

Ministrul finanțelor, Florin Cîțu, avertisment sumbru: ”Ar putea să existe disponibilizări!” Cine sunt cei care și-ar putea pierde joburile

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, susține că în perioada următoare ar putea să existe disponibilizări. 

Anunțul acestuia a fost făcut în direct, la Antena 3, el declarând că urmează să fie făcută o analiză drastică.

”Vom vedea. Avem 16 ministere din 24 câte erau înainte. Fiecare minister trebuie să facă un audit, să vadă ce se întâmplă în interior, să vadă dacă aparatul este surpadimensionat, cum își face fiecare treaba. Vom vedea care este rezultatul acestei analize.

Cei care sunt neprofesioniști, leneșii, cei promovați în funcții pe criterii politice, acolo sigur se va umbla. Asta nu înseamnă disponibilizări, înseamnă o reparare a situației, pentru că au fost populate foarte multe funcții cu politruci și asta nu mai poate să continuie”, a spus Florin Cîțu, în exclusivitate, la Antena 3.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Bombă în dosarul morții fostului creator de modă Răzvan Ciobanu! Ce au decis procurorii...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri