Antena Căutare

Ce se va întâmpla cu programul „Prima Casă”. Florin Cîțu: „Voi vedea care va mai rămâne în picioare sau nu”

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a anunțat că o serie de programe, printre care și „Prima Casă” se afla în analiză în acest moment pentru a putea vedea dacă au adus sau nu plusvaloare.

Ce se va întâmpla cu programul „Prima Casă”. Florin Cîțu: „Voi vedea care va mai rămâne în picioare sau nu”
Ce se va întâmpla cu programul „Prima casă”

"Prima Casă se află binențeles pe această listă de programe (aflate în analiză -n.r.). Nu a fost nevoie (de bani la rectificare pentru "Prima Casă" -n.r.). Programele rămân. Doar facem o analiză. După ce facem o analiză, voi vedea care va mai rămâne în picioare sau nu", a declarat Florin Cîțu.

Ministrul Finanțelor a catalogat proiectul PSD, prin care programului "Prima Casă" i se atribuie un caracter social devenind "O familie, o casă", faptul că nu este interesant pentru actuala guvernare.

"În trei ani de zile, am văzut toate proiectele PSD și nu cred că a existat un proiect PSD care să-mi fi stârnit interesul așa de mult încât să-l folosesc. Nici acest proiect nu va fi interesant pentru noi", a declarat liberalul.

Cum să îți creezi conexiuni reale și de durată la locul de muncă... Ministrul finanțelor, Florin Cîțu, avertisment sumbru: ”Ar putea să existe disponibilizări!” Cine sunt cei care și-ar pu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x