Antena Căutare

Ministrul Sănătăţii, atenționare pentru întreaga țară! Ce se poate întâmpla, dacă românii ies din case, de 1 mai! „Este un weekend de foc”

Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, a declarat, joi, că „urmează un weekend de foc" și că felul în care românii se vor comporta în „minivacanța” de 1 mai ar putea da peste cap toate datele.

Ministrul Sănătăţii, atenționare pentru întreaga țară! Ce se poate întâmpla, dacă românii ies din case, de 1 mai! „Este un weekend de foc”
Ministrul Sănătăţii, atenționare pentru întreaga țară! Ce se poate întâmpla, dacă românii ies din case, de 1 mai! „Este un weekend de foc”

În urma unei vizite desfăşurate la Botoşani, Nelu Tătaru a spus că este „cam multă mişcare" pe străzile din municipiu, arătând că relaxarea măsurilor depinde de atitudinea pe care populaţia o are faţă de epidemie.

„Am văzut în oraş acea distanţare socială sau acea autoizolare în contextul încă al restricţiilor cu acea declaraţie pe proprie răspundere, este cam multă mişcare. Vine 1 Mai, 2 şi 3. Este un weekend de foc care poate da peste cap sau nu orice focar care este în desfăşurare în acest moment. (...) Ţine foarte mult de noi”, a spus ministrul Sănătății.

Relaxarea măsurilor, după 15 mai, depinde de comportamentul românilor în minivacanța de 1 mai

Nelu Tătaru a mai sugerat că relaxarea măsurilor, după data de 15 mai, depine de comportamentul românilor în minivacanța de 1 mai.

Un medicament ar proteja oamenii de COVID-19! Cât de ușor ar putea fi folosit ca barieră în fața coronavirusului! Explicația unei echipe de cercetători

„Se vorbeşte de o relaxare în perioada când expiră această prelungire a decretului prezidenţial. În condiţiile în care sărbătorile pascale au fost relativ liniştite, preconizăm 10.000- 12.000 în ultima săptămână, acum. Rămâne 1, 2 şi 3 mai, având în vedere ce am putut vedea ca şi migrare populaţională.

Dacă la fel, avem o linişte de 1, 2 şi 3 mai, rămâne ca în următoarele două săptămâni, până pe 15, să vedem o scădere a numărului de cazuri, o scădere a numărului de decese şi o scădere a numărului de cazuri care sunt internate în terapie intensivă. Dacă se petrece acest lucru, putem gândi după 15 mai nişte măsuri ca să ridice nişte restricţii", a spus ministrul Sănătății, potrivit Agerpres.

Orașul din România în cazul căruia numărului de infecții cu noul coronavirus a explodat. Ministrul Sănătății: ”Ar putea să devină a doua Suceava!”

Nelu Tătaru a făcut joi, o vizită la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati" şi a avut o întrevedere cu autorităţile judeţene pe tema măsurilor care trebuie dispuse pentru evitarea răspândirii epidemiei de coronavirus.

Aflați bilanțul oficial actualizat al cazurilor de coronavirus din România, precum și al deceselor cauzate de COVID-19, aici!

Masă caldă şi echipamente de protecţie pentru persoanele de peste 65 de ani, în Capitală... Încă o schimbare pentru elevi, din septembrie! Cu ce vor trebui să se obișnuiască unii dintre ei, în București!   ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x