Antena Căutare

Orașul din România în cazul căruia numărului de infecții cu noul coronavirus a explodat. Ministrul Sănătății: ”Ar putea să devină a doua Suceava!”

Un oraș din România este pe cale să se transforme într-o nouă Suceava, după ce numărul cadrelor medicale infectate cu noul coronavirus a explodat, potrivit ministrului Sănătății, Nelu Tătaru. 

Orașul din România în cazul căruia numărului de infecții cu noul coronavirus a explodat. Ministrul Sănătății: ”Ar putea să devină a doua Suceava!”
Orașul din România în cazul căruia numărului de infecții cu noul coronavirus a explodat. Ministrul Sănătății: ”Ar putea să devină a doua Suceava!”

În urma unei vizite efectuate la Botoșani, ministrul Sănătății de la Spitalul Județean de Urgență ”Mavromati” poate fi controlat prin refacerea mentalităţii şi creşterea încrederii în rândul personalului medical.

REMDESIVIR, medicamentul care blocheaza materialul genetic al virusului. Este cel mai efcient împotriva noului coronavirus

"Am venit să reevaluez Spitalul Judeţean Botoşani, având în vedere că atunci când am fost prima dată era atâta siguranţă încât am văzut unde s-a ajuns. Avem un management nou, avem un director la DSP nou, avem 225 de pacienţi, 125 sunt cadre medicale în acest moment în spital. Rămâne ca refacerea circuitelor, refacerea mentalităţii, ca să zic aşa, precum şi a încrederii personalului medical să facă ca acest focar care devenise Botoşaniul să îl putem controla şi în acelaşi timp să vedem că tot ceea ce înseamnă partea de Nord şi Nord-Est - de aici plec la Suceava - îşi revine", a afirmat Tătaru.

Ministrul Sănătăţii a vizitat SJU "Mavromati" Botoşani şi a avut la sediul Instituţiei Prefectului o întrevedere cu autorităţile judeţene şi cu reprezentanţii sistemului de sănătate publică. Vizita lui Nelu Tătaru la Botoşani survine la câteva zile după emiterea unor ordine privind suspendarea din funcţie a managerului SJU şi a directorului de la Direcţia de Sănătate Publică.

Ultimă oră! Numărul cazurilor de coronavirus a trecut de 12.000, în România! 695 de morți din cauza COVID-19! Câți oameni s-au vindecat

România a depășit 12.000 de persoane infectate cu noul coronavirus

Autoritățile au confirmat 262 de cazuri noi de infectare cu coronavirus în ultimele 24 de ore. Astfel, numărul total de infectări confirmate în România a urcat la 12.240.

De la debutul pandemiei s-au vindecat în România un număr de 4.017 pacienți, cu 448 mai mult decât la bilanțul din 29 aprilie.

Cum te poți infecta cu COVID-19 fără să întâlnești un bolnav ori să atingi un obiect contaminat. Experții din China, avertisment îngrijorător: ”Evită aceste locuri!”

La ATI, în acest moment, sunt internați 221 de pacienți, cu 26 mai puțin decât la raportarea de miercuri.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 175.374 de teste, dintre care 8.381 în ultimele 24 de ore.

E oficial! Actuala stare de urgenţă ar putea fi înlocuită, după 15 mai, cu o stare de alertă... Studenţii Universităţii Tehnice Cluj Napoca susţin examenele online după semnarea unei ”declaraţii de onestitate”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x