Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30X Factor

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a dat marea lovitură! Firma soției sale a câștigat o sumă colosală

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, are toate motivele să fie fericit! Se pare că afacerea soției sale a înregistrat un câștig uriaș!

Ce scrie în declarația de venit a ministrului Sănătății, Nelu Tătaru

Recent a ieșit la iveală faptul că soția actualului ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, are o prosperă afacere în țară.

DECLARAȚIA DE AVERE A LUI NELU TĂTARU, MINISTRUL SĂNĂTĂȚII

Potrivit ultimei declarații de avere, depusă de ministrul Tătaru în luna aprilie, farmacia Rodicăi Tătaru – CRATAEGUS PHARMA SRL – i-a adus familiei ministrului Sănătății, în anul 2019, o sumă generoasă de peste 70.000 de euro.

citește și: Revine starea de urgență în România? Ministrul Sănătății, noi declarații! „Următoarele două săptămâni vor fi dificile! A reapărut teama”

Mai exact, Rodica Tătaru a încasat de pe urma farmaciei sale, unde este administrator și asociat unic, nici mai mult nici mai puțin de 348.767 de lei, adică echivalentul sumei de 72.659 de euro.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a dat marea lovitură! Firma soției sale a câștigat o sumă colosală

Ce scrie în declarația de venit a ministrului Sănătății, Nelu Tătaru

Tot din ultima declarație de avere pentru anul 2019, ministrul Nelu Tătaru a câștigat 175.178 de lei – asta înseamnă că a avut un venit lunar de 14.598 de lei.

citește și: Acuzații tulburătoare! "Să mă ierte Dumnezeu, dar așa ceva..." Nelu Tătaru a trimis un medic veterinar și un jurist să facă verificări epidemiologice la Spitalul Județean din Galați

Anul trecut, familia Tătaru a mai încasat 42.000 de lei din chirii. În bancă, acesta are depuși 191.000 de lei și 5.000 de euro, sume ce între timp s-au schimbat, arată cei de la bugetul.ro.

Ministrul Sănătății și soția sa dețin două apartamente, unul din Iași și unul în București.

Recomandari