Antena Căutare

Acuzații tulburătoare! "Să mă ierte Dumnezeu, dar așa ceva..." Nelu Tătaru a trimis un medic veterinar și un jurist să facă verificări epidemiologice la Spitalul Județean din Galați

Acuzații dure către ministrul Sănătății, Nelu Tătaru! Acesta este acuzat că a trimis în inspecție epidemiologică la Spitalul Județean din Galați o echipă condusă de un veterinar, un jurist și un radiolog.

Acuzații tulburătoare! "Să mă ierte Dumnezeu, dar așa ceva..." Nelu Tătaru a trimis un medic veterinar și un jurist să facă verificări epidemiologice la Spitalul Județean din Galați
Acuzații tulburătoare! "Să mă ierte Dumnezeu, dar așa ceva..." Nelu Tătaru a trimis un medic veterinar și un jurist să facă verificări epidemiologice la Spitalul Județean din Galați

Autoritatile gălătene au fost surprinse cand au aflat ca echipa de control trimisa de ministrul Nelu Tataru era condusa de un medic veterinar si avea in componenta un jurist si un medic radiolog.

"Au fost doua echipe de control trimise de Ministerul Sanatatii, una de epidemiologi, iar cealalta echipa, de la Corpul de Control. O echipa formata dintr-un medic veterinar, un jurist si un medic radiolog, care a verificat functionarea spitalului. Acum, sa ma ierte Dumnezeu, dar nu cred ca un medic veterinar sau un jurist are competenta sa verifice Spitalul Judetean din punct de vedere a ceea ce inseamna activitatea epidemiologica. Au fost cateva bibliorafturi cu anchete epidemiologice si, din pacate, cei care au venit si au controlat au fost destul de superficiali", a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, Costel Fotea, presedintele Consiliului Judetean Galati, potrivit Mediafax.

S-a petrecut o catastrofă! Coronavirusul ar proveni din Spania, găsit în conductele de scurgere și apele reziduale încă din 12 martie 2019

Conducerea unitatii medicale are si ea acuzatii grave in ceea ce priveste echipele de control trimise de ministrul Sanatatii. Managerul Spitalului Judetean Galati spune ca epidemiologii detasati de la Constanta au stat cateva ore si apoi au plecat spunand ca ii asteapta turistii pe litoral.

"1.030, dar câți sunt bolnavi?". Medicul care dezminte cifrele anunțate de autorități: „Chiar daca ii spune COVID-19, este tot un virus gripal”

"Doamnele doctor de la Constanta au venit duminica la ora 12.00, au stat trei ore si au cerut anchetele epidemiologice.... au plecat apoi luni la prima ora, spunandu-ne ca le asteapta turistii de pe litoral.

Acesta a fost ajutorul din partea ministerului. Acele patru cadre medicale epidemiologice care trebuiau sa vina sa ne ajute, trebuiau sa stea printre noi si astazi. Ele au plecat a doua zi de dimineata, ne-au prezentat procesul verbal spunandu-ne ca in ambulatoriu, acolo unde avem zona tampon, era usa inchisa. Pai usa era inchisa pentru ca era o clanta, pur si simplu. Cam acesta a fost controlul", a explicat Alina Dobrea, managerul Spitalului Judetean din Galati.

994, real sau nu? Nelu Tătaru a spus ADEVĂRUL despre cei 994 de bolnavi: "Nu sunt noi așa cum a informat GCS, o parte sunt cei deja internați"

Mai grav, directorul spitalului galatean sustine ca veterinarul a fumat in birou si nu a respectat normele de protectie.

"A treia zi a venit controlul de la Corpul de Control al Minsterului Sanatatii. Doamna medic veterinar statea intr-un cabinet la Directia de Sanatate, ne-a chemat la raport fumand tigara dupa tigara, fara niciun fel de protectie. (..)Uitandu-se pe geam a vazut cadrele noastre medicale de la UPU, echipate in combinezoane, care si-au permis, asa mi-a atras atentia, ca de ce vor sa bea apa. Iar dumnealor, tigara dupa tigara, fumau in acele cabinete.. Si au plecat si domnii de la Ministerul Sanatatii, ne-au rezolvat toate problemele", a precizat Alina Dobrea.

Medicii au ieșit în stradă și protestează în fața Guvernului! "Nu mai putem! Și noi suntem oameni"

Managerul spitalului galatean considera ca masurile dispuse sunt abuzive si a anuntat ca le va contesta. Cotroalele au fost dispuse de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, care saptamana trecuta a facut o vizita la Spitalul Judetean din Galati, afectat de epidemia de Covid 19.

Românii trecuți în categoria C pe listele Ciprului! Ce condiții trebuie să îndeplinească cetățenii noștri ca să se bucur... Ultimă oră! Încă o explozie de cazuri de coronavirus, în România! Un nou record! 1.112! 25 de noi decese! Câte persoane ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x