Căutare Live

Părinții elevilor olimpici, abandonaţi în aeroporturile din SUA şi Japonia, sunt disperați. Autoritățile spun că toți copiii sunt în siguranță

Ministrul Turismului a trimis din nou Corpul de Control la sediile fundaţiei responsabile pentru situaţia elevilor olimpici abandonaţi în aeroporturile din SUA şi Japonia.

Ministrul Turismului a trimis din nou Corpul de Control la sediile fundaţiei responsabile pentru situaţia elevilor olimpici abandonaţi în aeroporturile din SUA şi Japonia.

Ministrul susţine că ONG-ul nu are licenţă de turism şi a mai fost sancţionat în trecut pentru o situaţie similară, dar instanţa le-a dat dreptate, notează Antena 3. Bogdan Trif dă asigurări că vor acţiona în instanţă şi de această dată.

''Copiii sunt în siguranţă la ora actuală, s-au împăriţit în grupuri. 24 din aceşti copii au plecat din Tokyo şi sunt în Europa, sunt cazaţi, urmând să ajună în România. Cu siguranţă o să fie din nou sancţionată societatea, sperăm să avem mai multă deschidere către instanțele de judecată, pentru că nu este posibil când este vorba de copii să ne jucăm cu destinul acestora'', a spus ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Video. Bătaie nouă pe tigăi la preț promoțional! Imagini halucinante într-un supermarket din Galaţi... Plata cu ajutorul cardurilor contactless, disponibilă în toate mijloacele de transport public din Cluj-Napoca, începând ...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri