Antena Căutare

Mircea Beuran, reținut de procurorii DNA. Medicul este acuzat că a luat mită 10.000 de euro

În această seară, Medicul Mircea Beuran a fost reținut. Acesta este acuzat că a luat mită 10.000 de euro, sesizarea a fost făcută chiar de persoana care a dat mită.

Mircea Beuran, reținut de procurorii DNA. Medicul este acuzat că a luat mită 10.000 de euro
Mircea Beuran | http://hepta.ro/

Mita a fost primită pentru ca Mircea Beuran să propună în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti scoaterea la concurs a unui post de asistent universitar în specialitatea chirurgie generală.

Conform unui comunicat de presă al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), a fost reţinut pentru că ar fi luat mită în perioada în care era preşedinte al Senatului Universitar, director al Departamentului 10 Chirurgie, şef al Disciplinei Chirurgie Generală, conducător de Doctorat şi profesor universitar chirurgie generală în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit medifax.ro, până în prezent acel post nu a fost scos la concurs.

Mâine, 14 februarie, Mirca Beuran va fi dus în faţa judecătorilor Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Mircea Beuran a fost audiat în sediul DNA mai bine de opt ore. ”Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, săvârşite pe parcursul anului 2018. În cursul zilei de 13 februarie 2020, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare la două adrese situate în municipiul Bucureşti, dintre care una la sediul unei instituţii publice”, a transmis DNA.
Percheiţiile au loc la Spitalul de urgenţă Floreasca şi la locuinţa medicului Mircea Beuran, au declarat surse din unitatea medicală.

Vezi și:

Surse: Înregistrare cu o discuție între dr. Mircea Beuran și denunțător

Guvernul a decis! Afterschool gratuit pentru elevii din România! Ce este „Școala după școală”... Cutremurător! Român forțat să cerșească la Barcelona, câte 18 ore pe zi! Nu l-au iertat nici când medicii i-au amputat p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x