Antena Căutare

Mircea Diaconu vrea sa renasca din cenusa fabrica ARO si sa scoata din saracie orasul Campulung

Mircea Diaconu nu mai vrea sa auda de Parlament. Aflat la finalul mandatului, senatorului nici prin cap nu-i mai trece sa candideze. Dar nu pentru ca ar vrea sa stea departe de agitatie, ci tocmai pentru ca vrea sa produca agitatie. Diaconu vrea sa renasca din cenusa fabrica ARO si sa scoata din saracie orasul Campulung Muscel

Poate ca nu exista roman care sa fi suferit mai mult decat Mircea Diaconu la inchiderea fabricii de la Campulung Muscel. Privatizarea ARO din 2003 a fost una dintre cele mai mari tepe ale tranzitiei romanesti. Practic, uzina al carei patrimoniu valora 50 de milioane de euro a fost vanduta cu.150.000 de dolari.

Aceasta nedreptate a fost unul dintre motivele intrarii sale in politica. In 2008 a castigat un loc in Senatul Romaniei, chiar in colegiul Campulung. Nici de cand e la putere n-a apucat sa faca foarte multe lucruri vizibile.

Si oamenii din Campulung-Muscel viseaza la redeschiderea uzinei. Dar tocmai acum, senatorul s-a hotarat sa iasa din Parlament.

Explicatia Parlamentarului suna cam asa: daca incearca sa traga niste sfori pentru a ajuta ARO, se numeste trafic de influenta. Dar daca face acelasi lucru ca un simplu cetatean, se numeste Lobby. Planul de salvare al ARO se bazeaza pe o noua generatie de automobile.

Foto: Intact Images

UPDATE! Andrei Placinta a primit o noua sansa. Procurorii au cerut recurs... CNAS: Reteta electronica, obligatorie din ianuarie 2013...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x