Adolescentă de 12 ani, dispărută de acasă. Mirela a plecat să se întâlnească cu iubitul și nu s-a mai întors. Părinții sunt disperați 

Situație disperată în județul Olt, unde două tinere au dispărut de acasă, într-un interval de doar câteva zile. La o zi după ce părinții unei adolescente de 12 ani au alertat polițiștii că fiica lor e de negăsit, acum o altă tânără a dispărut de la locuința ei. 

Adolescentă de 12 ani, dispărută de acasă. Mirela a plecat să se întâlnească cu iubitul și nu s-a mai întors. Părinții sunt disperați

olt-alert.ro/

Mirela Ionela Drăguț, o puștoaică de 13 ani, a plecat de acasă să se întâlnească cu prietenul ei, un tânăr din localitatea Gârcov, însă nu a mai revenit acasă. Tatăl fetei a fost cel care a sunat la Poliție.

”La data de 21 august a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Corabia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la data de 20 august a.c., în jurul orei 21.00, DRAGUŢ MIRELA IONELA, în vârstă de 13 ani, ar fi plecat voluntar de acasă şi nu a mai revenit. Semnalmentele tinerei: înălţime 1,60 m, aproximativ 75 de kg, faţă ovală, ten măsliniu, ochi căprui, păr negru lung, prezintă o cicatrice pe frunte.

Dispariţie învăluită în mister! Viu sau mort? Ce s-a întâmplat cu Mircea Timotei Marcu?

La data plecării aceasta era îmbrăcată un tricou de culoare închisă şi blugi. Persoanele care deţin informaţii ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, este anunţul IPJ Olt.

Dispariție misterioasă! O mamă și fiul ei sunt de negăsit. Tatăl face declarații șocante

O altă minoră a dispărut de acasă joi

Această dispariție este semnalată la doar o zi de când părinții unei fete de 12 ani au cerut ajutorul oamenilor legii. Fata ar fi plecat de acasă marţi, 18 august 2020, însă pentru că obişnuia să plece şi să revină la o zi distanţă, bunica ei a aşteptat 48 ore înainte să-i anunţe dispariţia, după ce nu a putut-o contacta nici pe telefon, avându-l închis.

Ultimele știri