Antena Căutare

Misterul elicopterului prăbuşit la Săpânța este departe de a fi elucidat. Ce se va întâmpla cu trupul pilotului

După zile de anchetă misterul elicopterului prăbuşit în apropiere de Săpânţa este departe de a fi elucidat. Anchetatorii nu au reuşit încă să identifice cui aparţinea aparatul de zbor şi nici de unde venea. Elicopterul s-a prăbuşit într-o zonă montană, greu accesibilă, din nordul ţării.

După zile de anchetă, misterul elicopterului prăbuşit în apropiere de Săpânţa este departe de a fi elucidat. Anchetatorii nu au reuşit încă să identifice cui aparţinea aparatul de zbor şi nici de unde venea. Elicopterul s-a prăbuşit într-o zonă montană, greu accesibilă, din nordul ţării.

Până acum, epava elicopterului prăbușit nu a fost ridicată din pădure. Și asta din cauza că, până acum, nu a fost găsită soluția tehnică prin care anchetatorii să evacueze epava. Pentru a ajunge la locul unde s-a prăbușit aparatul de zbor, este nevoie de mașini care pot face față unui drum forestier.

Odată ce va avea loc evacuarea aparatului de zbor, acesta va fi transportat la sediul Poliției de Frontieră Sighet.

Nici trupul pilotului nu a fost ridicat de la Institutul de Medicina Legală, cu toate că necropsia acestuia a fost finalizată încă din weekend. Procedurile privind repatrierea pilotului nu pot fi începute cât timp un membru al familiei decedatului nu se prezintă la morgă să identifice trupul.

Ancheta continuă, iar investigatorii CIAS caută indicii care să ducă la identificarea elicopterului. Aparatul de zbor nu era înmatriculat și nici nu anunțase vreun plan de zbor pe teritoriul României.

A fost găsită moartă într-o mașină care îi devenise casă. Femeia dormea în autoturism în fiecare noapte... Marele premiu la LOTO a fost câştigat! Este al patrulea bilet câștigător vândut de această agenție!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x