Antena Căutare

"Mita in vama": Sesizarea referitoare la liderul sindical Marica, trimisa la DNA prin posta

Sindicalistul Vasile Marica a iesit joi la rampa, pentru prima data dupa ce a fost acuzat ca ar fi luat spaga pentru a inlesni numiri in functii la Vama Giurgiu. Joi dimineata a ajuns la Directia Nationala Anticoruptie denuntul impotriva liderului Sed Lex formulat de fostul vames Marius Ungureanu. Ungureanu a trimis prin posta acuzatiile de spaga la adresa lui Marica.

Marti, fostul vames Marius Ungureanu l-a acuzat pe Vasile Marica de fapte de coruptie. Ungureanu a comunicat prin posta, Directiei Nationale Anticoruptie, denuntul sau impotriva liderul Aliantei "Sed Lex", care a fost primit si inregistrat joi la DNA, sesizarea fiind trimisa prin posta marti.

Livia Saplacan, purtatorul de cuvant al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA),, a declarat ca, pana miercuri, nu a fost inregistrata vreo sesizare a fostului vames Marius Ungureanu, care l-a acuzat de fapte de coruptie pe liderul Aliantei "Sed Lex", Vasile Marica.

Marica este verificat si de ANI, alaturi de alti 15 lideri sindicali, pentru a afla daca si-au dobandit nejustificat averea. Vasile Marica, Bogdan Hossu, Dumitru Costin, Ion Albu, Marius Nistor, Gheorghe Isvoranu, Liviu Luca, Anton Hadar, Marius Petcu, Vasile Lincu, Marian Gruiasi Ion Popescu au fost achetati miercuri de Agentia Nationala de Integritate.

Si aceste verificari au loc in urma declaratiilor publice facute de fostul vames Marius Ungureanu referitoare la faptul ca liderul Aliantei "Sed Lex", Vasile Marica, ar fi perceput mita pentru a promova si mentine unii angajati in vami.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Sondaj: Romanii isi pierd increderea si in Biserica si Armata... NUP in cazul Cathedral Plaza. Se pot relua lucrarile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x