Antena Căutare

NUP in cazul Cathedral Plaza. Se pot relua lucrarile!

Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti a decis Neinceperea Urmaririi Penale a reprezentantilor Millennium Building Development, urmare a unei solicitari formulate in acest sens de catre Arhiepiscopia Romano-Catolica de Bucuresti (ARCB).

Reprezentantii acesteia din urma au sustinut ca lucrarile efectuate pentru finalizarea proiectului „Cathedral Plaza" s-au facut prin incalcarea legii si in lipsa unei autorizatii valabile de constructie.

Prin Rezolutia nr. 19591/P/2009 din data de 02.02.2011 Parchetul a constatat insa ca Millennium Building Development nu a savarsit nicio infractiune, in ciuda acuzatiilor formulate de Arhiepiscopia Romano-Catolica de Bucuresti in instanta, sustinute prin declaratii publice ale unor reprezentanti ai Primariei Municipiului Bucuresti. Astfel, instanta a constatat ca in toata perioada in care s-au executat lucrari pe acest santier au fost respectate in totalitate prevederile legii, iar autorizatia in baza carora acestea au fost desfasurate este pe deplin valabila. Aceeasi rezolutie a Parchetului prevede si incetarea masurii de oprire temporara a lucrarilor de constructie.

In data de 28.10.2010 a fost incheiat procesul-verbal de receptie a cladirii „Cathedral Plaza", imobilul intrand in domeniul public.

"Acest verdict demonstreaza din nou ca acuzatiile formulate la adresa companiei noastre au fost nefondate si injurioase, si reprezinta o incercare de manipulare a opiniei publice. Verdictul dat de Parchet ne-a aratat ca increderea noastra in statul de drept din Romania este pe deplin justificata", au declarat reprezentantii Millenium Building Development.

Sursa: Jurnalul National

"Mita in vama": Sesizarea referitoare la liderul sindical Marica, trimisa la DNA prin posta... UPDATE! Jandarmul care a fugit din unitate cu pistolul a fost prins...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x