Antena Căutare

Mitropolitul Clujului, in stare critica: Doctorii austrieci au decis sa nu-l opereze

Mitropolitul Clujului va fi adus in tara, dupa ce medicii austrieci au decis ca o interventie chirurgicala nu este posibila din cauza multiplelor suferinte ale acestuia. IPS Bartolomeu va fi ajunge in tara cu un avion sanitar.

In urma mai multor seturi de investigatii si consultari, cardiologii din Austria au decis sa nu il opereze pe IPS Bartolomeu.

Medicii au considerat ca o interventie chirurgicala nu este oportuna din cauza bolilor de care sufera mitropolitul si ca nu ar aduce niciun beneficiu major sanatatii acestuia, a anuntat Mihai Lucan, seful Institutului Clinic de Urologie si Transplant Renal Cluj.

Mitropolitul Clujului si-a exprimat dorinta de a reveni acasa. Acesta va fi adus intubat, luni seara, cu un avion sanitar. IPS Bartolomeu urmeaza sa fie internat intr-o sectie ATI dintr-un spital din Cluj. Mitropolitul Clujului va implini, in 18 martie, 90 de ani.

Mitropolitul a fost transportat la Clinica AKH din Viena, pe 14 ianuarie, dupa ce medicii de la Institutul Clinic de Urologie si Transplant Renal Cluj-Napoca, unde mitropolitul era internat din 22 decembrie, i-au recomandat un examen care nu poate fi realizat in tara.

In perioada internarii mitropolitului Clujului, IPS Bartolomeu, prerogativele sale au fost preluate de catre episcopul vicar Irineu Bistriteanul.

Sursa: Antena3

Weekend insangerat: zeci de accidente grave, 14 morti si 19 permise suspendate... Cererea de revizuire in dosarul Cathedral Plaza, respinsa de Curtea de Apel Alba Iulia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x