Antena Căutare

Situație dramatică în Italia. Momentul în care doi tineri lovesc ușa unei bănci închise: ”Murim de foame. Nu mai avem bani!”

Situația este disperată în Italia, unde numărul persoanelor decedate din cauza coronavirusului continuă să crească de la o zi la alta. De cealaltă parte, însă, sunt oameni care nu mai au bani nici măcar pentru mâncare. 

Situație dramatică în Italia. Momentul în care doi tineri lovesc ușa unei bănci închise: ”Murim de foame. Nu mai avem bani!”
Situație dramatică în Italia. Momentul în care doi tineri lovesc ușa unei bănci închise: ”Murim de foame. Nu mai avem bani!”

Imagini dramatice au fost surprinse de curând în Italia, în Bari, unde doi tineri au fost filmați în timp ce loveau cu putere ușa unei bănci închise din cauza epidemiei de coronavirus.

"Nu mai avem bani. Murim de foame" , le strigă cei doi poliţiştilor ajunşi la faţa locului. Femeia îi cheamă acasă să vadă că nu mai au alimente. Cei doi trăiesc dintr-o pensie şi nu ştiu cum să facă rost de bani în aceste condiţii.

Un tată de 44 de ani a murit din cauza coronavirusului. Soția lui, în lacrimi: ”Virusul e real și poate ucide pe oricine!” Șase copii sunt acum orfani

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Întreagă scenă a fost filmată cu un telefon mobil iar povestea a ajuns în presa italiană, relatează Mediafax.

Pandemia de coronavirus continuă să facă ravagii, iar Italia este ţara cel mai crunt lovită. Bilanţul anunţat vineri este unul şocant - 969 de pesoane decedate într-o zi din cauza SARS-CoV-2.

Alexandru Rafila, scenariu sumbru pentru România: ”Vom trece de 1.000 de cazuri de coronavirus pe zi!” Când se va întâmpla acest lucru

Italia a ajuns la un dureros total de 9.134 de morți în cinci săptămâni. Este, de departe, țara cel mai crunt lovită. Au fost infectate până acum 86.498 de persoane, dintre care 10.950 s-au făcut bine. Mai bine de 66.400 sunt încă bolnave și mai grav este că 3.732 dintre ele sunt în stare critică.

O fetiţă de patru ani din Medgidia a ajuns la spital după ce a fost înjunghiată de mama ei / Aceasta a fugit, dar a fost... Cât de periculos este coronavirusul pentru tineri. Director medical la Spitalul Victor Babeș: ”Mortalitatea este foarte ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x