Antena Căutare

Accidentul în care au murit doi tineri proaspăt căsătoriți, surprins de camerele de supraveghere! Iată cum a avut loc impactul mortal!

Doi tineri proaspăt căsătoriți și-au pierdut viețile în urma unui accident cumplit, ce a avut loc la scurt timp după ce și-au unit destinele. Acum, la o zi de la tragedie, au apărut imagini ce au surprins impactul zdrobitor. 

Doi tineri proaspăt căsătoriți și-au pierdut viețile în urma unui accident cumplit, ce a avut loc la scurt timp după ce și-au unit destinele. Acum, la o zi de la tragedie, au apărut imagini ce au surprins impactul zdrobitor.

În imaginile făcute publice pe internet se poate vedea perfect momentul în care cele două mașini s-au ciocnit. Una dintre ele era condusă chiar de fotbalistul Joao Maleck, de la Sevilla, iar în cealaltă se aflau doi tineri care tocmai se căsătoriseră.

Citește și: Doi îndrăgostiți au murit pe loc, în urma unui accident rutier produs în ziua în care s-au căsătorit! Șoferul vinovat, un fotbalist celebru

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alejandro Castro (33 de ani) și Maria Pena (26 de ani) veneau de la nunta pe care o plănuiseră în cel mai mic detaliu de un an când a avut loc teribilul accident. Incidentul a avut loc la o intersecția străzilor Avenida Tepeyac și Playa de Hornos, din orașul mexican Zapopan. În zonă erau limitatoare de viteză, dar martorii au spus că mașina condusă de Maleck, un Mustang, n-a încetinit.

Acum, fotbalistul în vârstă de 20 de ani este în închisoare, urmând să fie prezentat în fața judecătorului, pentru a se stabili dacă este sau nu responsabil de moartea cuplului proaspăt căsătorit.

Cum se dezvoltă personal angajații companiilor de IT din România... România, lovită de fenomene extreme! Meteorologii anunță coduri portocalii şi galbene de vijelii şi ploi în mai multe ju...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x