Antena Căutare

Momentul în care patru bărbați încearcă să fure un bancomat. Hoții, surprinși de un angajat care a sunat la 112

Imagini incredibile au fost surprinse în Arad, la un magazin de materiale de construcții, unde mai multe persoane au încercat să fure un bancomat. 

Momentul în care patru bărbați încearcă să fure un bancomat.  Hoții, surprinși de un angajat care a sunat la 112
Momentul în care patru bărbați încearcă să fure un bancomat. Hoții, surprinși de un angajat care a sunat la 112

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate vedea cum indivizii au legat ATM-ul cu o chingă pentru a-l smulge din perete cu ajutorul unei mașini.

Incidentul a avut loc miercuri dimineață, la ora 04:00, în Arad, iar cei doi indivizi ar fi încercat să ajungă și la ghișeul de schimb valutar din interiorul magazinului, însă au fost surprinși de un angajat care a sunat de urgență la 112.

Atenție, începe sezonul hoților. Cele mai noi metode pe care tâlharii le folosesc pentru a păcăli românii naivi

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”În această dimineață, la ora 04:05, s-a sesizat prin SNUAU 112 că persoane necunoscute încearcă pătrundă prin efracție în incinta unei societăți comerciale de pe Calea Aurel Vlaicu.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale s-au deplasat de îndată la fața locului și au constatat că în jurul orei 04:00, patru persoane mascate au forțat ușa de acces în magazin, au pătruns în interior și folosindu-se de o chingă, au legat bancomatul amplasat în proximitatea intrării, de un autoturism și au încercat smulgerea aparatului, fără a reuși acest lucru. În același timp, doi dintre autori s-au deplasat la ghișeul de schimb valutar care funcționează în interiorul magazinului și folosindu-se de o rangă au forțat ușa fără a pătrunde în interior. Autorii au abandonat activitatea infracțională fiind surprinși de către un angajat. Cele patru persoane au părăsit locația fără a duce la sfârșit rezoluția infracțională.

NU există așa ceva! Cei mai neinspirați hoți! Unul dintre ei a nimerit în gura lupului, iar altul a trecut prin sticla spartă a unei uși… Deschise - Video

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat, în vederea identificării persoanelor în cauză și tragerea acestora la răspundere penală”, au declarat reprezentanții IPJ Arad.

Maşină de Poliţie, implicată într-un accident rutier în Caraş-Severin; un poliţist a fost rănit... Se schimbă tot ce știai despre Evaluarea Națională. Iată care este calendarul propus pentru susținerea examenelor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x