Momentul în care pilotul avionului plin de fum a anunțat că are o problemă, înregistrat! A dezvăluit cauza! „Ne-au degivrat cum nu trebuie” – AUDIO

Momentul în care pilotul avionului plin de fum a anunțat că are o problemă a fost înregistrat. Acesta a dezvăluit către turn care a fost cauza problemei.

Captură video.

„Ne-au degivrat cum nu trebuie colegii de la sol şi acum a intrat fum foarte dens în cabină. Intenţionăm să ne întoarcem la Otopeni. Acuma este totul în regulă, este toată lumea în regulă, ne întoarcem la Otopeni. Facem nişte calcule de atrizare, vedem să nu fim mult prea grei şi putem lua orice pistă. Totul e în regulă”, a spus pilotul către turn.

După ce a survolat o oră Bucureștiul, ca să cosnume combustibil, avionul, ce aparține companiei Ryanair, a revenit pe aeroportul Otopeni în jurul orei 12.00, iar pasagerii au fost debarcați în siguranță.

Avionul își amânase deja decolarea cu trei ore. A decolat la 10:56 spre Londra, în condițiile în care plecarea era programată la 6:40. Mai multe detalii, pe observator.tv.

În aeronavă se aflau 169 de pasageri, potrivit informațiilor Mediafax.

Ultimele știri