Antena Căutare

Momentul în care tânărul drogat intră cu mașina în oameni, la Brăila, surprins de camerele de supraveghere! Zece persoane au fost rănite! 

La câteva ore de la tragedia din Brăila, unde zece persoane au fost rănite după ce un tânăr de 20 de ani a intrat cu mașina într-un centru comercial, au apărut imagini teribile cu momentul impactului. 

La câteva ore de la tragedia din Brăila, unde zece persoane au fost rănite după ce un tânăr de 20 de ani a intrat cu mașina într-un centru comercial, au apărut imagini teribile cu momentul impactului.

Astfel, momentul în care Marius Parfenie a intrat cu mașina într-un grup de oameni pe șoseaua de centură a orașului a fost surprins de camerele de supraveghere.

Adevărul despre starea agresorului de la mall-ul din Brăila! Ce au descoperit anchetatorii în sânge, în urma analizelor

Marius Parfenie, în vârstă de 20 de ani, a șocat, duminică după amiază, întreaga țară. Aflat sub influența alcoolului și poate și drogat, tânărul a înjunghiat un bărbat și a călcat cu mașina alte nouă persoane, între care doi copii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

El e tânărul băut care a intrat cu mașina în centrul comercial din Brăila! Detalii neștiute despre trecutul lui

Nu s-a oprit aici, însă, întrucât s-a urcat la volanul mașinii și a demarat în trombă. Ba mai mult, el a pornit spre Brăila, iar pe centura orașului, a intrat în plin într-un grup de pietoni, rănind două persoane.

Cursa nebună s-a oprit, însă, după ce a incercat să intre în mall cu mașina și a trecut cu mașina peste mai multe persoane care se aflau la intrare.

Ultimă oră! Tragedia de la Brăila, repetată duminică seară, în Constanța! Un tânăr de 28 de ani a murit, după ce un șof... Imagini teribile la Constanța! Un puşti de 20 de ani a spulberat patru oameni pe trecerea de pietoni: Un om a murit, alt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x