Căutare Live

Adevărul despre starea agresorului de la mall-ul din Brăila! Ce au descoperit anchetatorii în sânge, în urma analizelor

La scurt timp după ce atacatorul din centrul comercial din Brăila a fost reținut, autoritățile au stabilit că acesta are permis de conducere, dar se afla sub influența alcoolului. 

La scurt timp după ce atacatorul din centrul comercial din Brăila a fost reținut, autoritățile au stabilit că acesta are permis de conducere, dar se afla sub influența alcoolului.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Brăila, el a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, i-au fost recoltate probe biologice, urmând a se stabili dacă acesta se afla sub influenţa altor subtanţe, dar şi pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Filmul atacului de la Brăila, în care au fost rănite zece persoane: Mărturisirile unui martor: ”Am văzut victime, una era într-o situație șocantă!”

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Brăila, şapte persoane au fost rănite la mall, între acestea aflându-se şi doi copii, de 11 şi 13 ani, două persoane au fost rănite pe şoseaua de centură a Brailei, iar a zecea victimă este bărbatul înjunghiat.

Cine este tânărul care a intrat cu mașina într-un mall din Brăila! Zece persoane, între care doi copii, au fost rănite! Bărbatul înjunghiat, în stare gravă

Dintre victime, bărbatul înjunghiat este în stare foarte gravă, el fiind deja în operaţie la Spitalul Judeţean Brăila. Şi celelalte victime au ajuns la Spitalul Judeţean Brăila, având traumatisme cranio-cerebrale, fiind conştiente şi în stare stabilă. Un bărbat va fi operat, având o rană profundă de scalp.

De asemenea, se pare că maşina cu care tânărul a lovit pietonii ar fi furată de la bărbatul pe care acesta l-a înjunghiat.

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Zile libere pentru elevi! Sute de mii de copii din toată țara au 34 de zile fără școală până la vară, fără sâmbete ori d...
Ultimele știri