Antena Căutare

Momentul în care un băiat diagnosticat cu autism e bătut crunt de un coleg! Nimeni nu i-a sărit în ajutor!

Un videoclip șocant a fost făcut public de o mamă îndurerară, care a vrut să arăte lumii întregi prin ce chin trece fiul ei de 14 ani, care suferă de autism și care este bruscat de colegi. 

Un videoclip șocant a fost făcut public de o mamă îndurerară, care a vrut să arăte lumii întregi prin ce chin trece fiul ei de 14 ani, care suferă de autism și care este bruscat de colegi.

Astfel, în imaginile care au devenit virale se poate vedea momentul în care băiatul în vârstă de 14 ani este bătut de un coleg care practică box, în timp ce alți copii nu doar că nu încearcă să-l oprească, dar râd în hohote și filmează momentul teribil.

Imaginile devenite virale îl arată pe Mackenzie Mealor, un băiat de 14 ani diagnosticat cu autism, în timp ce este agresat de un coleg, în fața unei gări.

În urma incidentului, adolescentul s-a ales cu maxilarul umflat vânătăi de pe tot corpul.

Oamenii legii au decis să-l pedepsească pe agresor obligându-l să scrie o scrisoare în care să-și ceară iertare pentru gestul făcut.

De cealaltă parte, însă, mama copilului spune că acum băiatul suferă de anxietate și se confruntă cu multe coșmaruri.

A presimțit tragedia! Ce a făcut unul din tineri, cu o zi înainte de cumplitul accident din Teleorman... A fost prăpăd în țară! Ploaia îngheţată a provocat zeci de accidente, iar patru prieteni au murit în urma impactului ter...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x