Antena Căutare

Scandal monstru la Spitalul Judeţean Ilfov. Momentul în care managerul jignește o asistentă în faţa tuturor colegilor: ”Trebuie călcată în picioare că ne bulversează!”

Situație revoltătoare la Spitalul Județean Ilfov, unde managerul unității medicale a jignit minute în şir o asistentă în faţa tuturor colegilor. Motivul? Aflase că ar fi răspândit zvonuri despre neacordarea sporului de risc în spitalul suport COVID. Deși managerul a fost înregistrat, el nu recunoaşte nimic.

”Se trezește o proastă, scuzați-mă doamnelor, nici de **** nu cred că e bună. Dacă așa procedează, nici femeie, nici mamă, nici cadru medical, să se ducă acasă. Eu o trimit acasă, vă promit că așa se va întâmpla.”, sunt jignirile pe care managerul i le adresează unei asistente de față cu toți colegii ei, după ce a afirmat că nu vor mai primi anumite sporuri.

Ludovic Orban, anunț cu scandal despre redeschiderea restaurantelor. Când ar urma să se întâmple

Iar valul de replici acide nu se oprește aici.

”Ăla merită în călcat în picioare de voi toți pentru că ne bulversează. O calc în picioare pe aia, vă promit. Dacă se aude, să meargă vorba.”, sunt alte replici ale managerului.

Atunci când i se cer explicații, însă, bărbatul nu recunoaște nimic.

Momentul în care un preot își bate soția pe stradă, în mijlocul zilei. Cum și-a justificat fapta după ce imaginile au ajuns pe internet

”Ce aud aici mă cam surprinde, dar nu. Am răspuns unor cadre medicale care m-au întrebat dacă se vor tăia niște sporuri. Nu, nu se vor tăia”, a spus el.

Bărbatul ar fi fost nemulțumit de această situație pentru că s-ar fi întors din vacanță pentru a lămuri această situație.

Răsturnare de situație în cazul preotului care și-a bătut soția în plină stradă. Unde s-a refugiat după ce a fost pedeps... Cum se va desfășura noul an univerisitar. Universitatea din București ia în calcul trei scenarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x