Momentul în care un preot își bate soția pe stradă, în mijlocul zilei. Cum și-a justificat fapta după ce imaginile au ajuns pe internet

Imagini halucinante au fost surprinse în Bacău, în centrul orașului, unde un preot a fost surprins în timp ce-și bătea soția care își ținea copilul în brațe. 

Momentul în care un preot își bate soția pe stradă, în mijlocul zilei. Cum și-a justificat fapta după ce imaginile au ajuns pe internet

Scenele dramatice ar fi fost surprinse miercuri la prânz, în centrul orașului Bacău. Se pare că totul ar fi pornit de la o ceartă, care a degenerat după ce femeia ar fi coborât din mașină ținându-și în brațe copilul.

Imediat, preotul a coborât și el din automobil și și-a pierdut controlul. În imaginile apărute pe internet se poate vedea cum acesta și-a lovit și împins soția, iar apoi a băgat-o cu forța în mașină și a demarat în viteză.

Și-a lăsat bebelușul cu o dădacă, dar când a văzut filmările de pe o cameră de supraveghere, a suferit un șoc! Atenție, imagini tulburătoare! VIDEO

Imaginile au apărut imediat pe internet, stârnind indignarea oamenilor, iar preotul și-a cerut scuze pentru ieșirea nervoasă.

"Aș vrea să îmi cer iertare în fața tuturor pentru ieșirea mea de mai devreme. Recunosc că nu am niciun fel de scuză a modului în care am procedat, nu aș vrea să mai văd cum este denigrată imaginea Bisericii și a preoților din cauza mea.

Aș vrea să mă credeți că nu este acesta genul meu de om, dar printr-o orbire de moment am pierdut controlul. În acest moment, soția este bine acasă alături de copil, situația s-a calmat din toate punctele de vedere și după ce am plecat din centru vă garantez că nu a mai urmat niciun fel de fapt violent.

Un șofer de autobuz, bătut crunt de un călător! Atenție, imagini greu de privit! „L-a înfuriat faptul că i s-a cerut să poarte mască!” - Video

În viața omului se mai întâmplă ca încărcătura emoțională, stresul cotidian și oboseala să ia amploare din ambele părți și fără răbdarea de a rumega faptele luăm decizii pripite precum am luat și eu. Iar îndrăznesc să îmi cer iertare în fața tuturor și sper ca în timp să mă și iertați", a scris preotul Alexandru Palur pe Facebook.

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri