Antena Căutare

Momentul în care un polițist a împușcat mortal o femeie! Omul legii s-a speriat de un câine 

O femeie și-a pierdut viața într-un mod stupid, după ce a fost împușcată chiar de polițistul care fusese chemat pentru a-i veni în ajutor.

O femeie și-a pierdut viața într-un mod stupid, după ce a fost împușcată chiar de polițistul care fusese chemat pentru a-i veni în ajutor.

Incidentul s-a petrecut în Arlington, Texas, acolo unde poliția a fost chemată să intervină în cazul unei femei căreia i s-a făcut rău pe stradă.

Citește și: Cine este polițistul care i-a spus Alexandrei ”să nu mai țină linia ocupată!” Bărbatul este tatăl unei adolescente

Din păcate, însă, unul dintre agenți a început să tragă mai multe focuri de armă, după ce s-a speriat de câinele care se afla lângă victimă și, din păcate, a și nimerit-o.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Totodată, agentul a văzut şi un câine pe trotuar. Ofiţerul a strigat la femeie să vadă dacă se simte bine şi în timp ce poliţistul a întrebat-o: “Eşti bine? Acela este câinele tău?” câinele a început să vină înspre agent, lătrând. Ofiţerul s-a retras, şi-a scos arma şi a tras mai multe focuri înspre câine. Femeia a început să ţipe şi se pare că era rănită”, a relatat Will Johnson, comisar şef.

Citește și: Discuția revoltătoare între polițist și Alexandra: „Hai, ce vrei? Bine, bine, stai acolo! Nu mai ține linia ocupată”

Femeia a fost dusă la spital, însă medicii nu i-au mai putut salva viața.

”Doamna Brooks nu a fost nicio secundă ţinta agentului de poliţie. Dar cu toate acestea, noi ca şi agenţi de poliţie răspundem de acţiunile pe care le facem, acţiuni ce ulterior sunt subiectul unor anchete şi analize amănunţite.”, a completat Will Johnson, comisar şef

Agentul de poliţie a fost somat să îşi ia concediu fără plată până la finalizarea anchetei.

O minciună a pus în alertă Poliția din trei județe. Un tată disperat a aflat de la copilele sale că fiica cea mare fuses... Pintea, după întâlnirea cu victimele din clubul Colectiv: Susţinem propunerile lor de modificare a legislaţiei, astfel î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x