Antena Căutare

Moravita: Contrabanda de tigari, cu masina diplomatica!

Sotia consilierului numarul II al Ambasadei Congo din Serbia si alti trei cetateni sarbi au fost retinuti de procurorii DIICOT, luni dimineata, pentru 24 de ore, dupa ce a fost prinsi introducand tigari de contrabanda cu un autovehicul al corpului diplomatic.

Tigarile erau introduse in tara prin punctul de trecere al frontierei Moravita, de catre Bombeto Pascaline Esther, respectiv de sotul acesteia, invinuitul Marc Marius Itela Elombola, avand functia de consilier II in cadrul Ambasadei Republicii Congo in Serbia.

Sotia oficialului de la ambasada a fost depistata in flagrant delict, in autoturismul de teren, marca Chrysler, fiind gasita cantitatea de 18.500 pachete tigari, introduse ilegal pe teritoriul tarii.

Pentru inlesnirea traficul cu tigari, invinuitii foloseau un autovehicul apartinand corpului diplomatic, evitand controlul la frontiera. Tigarile erau depozitate in diverse locuri din judetul Timis, detinute de membrii gruparii.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Timisoara au destructurat un grup infractional organizat, constituit din 14 persoane, cetateni romani si sarbi, specializat in contrabanda.

Sursa: Antena3

VIDEO! Un tanar a murit carbonizat, dupa ce a intrat cu masina intr-un gard de beton... VIDEO! "Boul impanat" - obicei traditional local de Rusalii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x