Antena Căutare

VIDEO! Un tanar a murit carbonizat, dupa ce a intrat cu masina intr-un gard de beton

Un tanar de 18 ani din Bistrita Nasaud a murit carbonizat dupa ce a intrat cu masina intr-un gard de beton. Victima nu avea carnet de conducere si plecase cu masina parintilor la discoteca. Intr-un alt accident, tot in Bistrita, o persoana si-a pierdut viata, iar alte patru au ajuns la spital.

Accidentul a avut loc la intrarea in localitatea maramureseana Fauresti. Soferul, un tanar de 18 ani, fara carnet de conducere, a iesit de pe carosabil si s-a izbit de un gard. Masina a luat foc imediat. Pompierii nu au mai putut sa-l salveze pe sofer.

Victima luase masina tatalui sau fara ca nimeni sa stie si a mers intr-un sat vecin, la discoteca. Nu se stie daca a consumat alcool inainte de a se urca la volan.

Intr-un alt accident petrecut in apropiere de Beclean, o persoana a murit si alte patru, din care trei copii, au fost ranite. Soferul mergea cu viteza pe ploaie si a pierdut controlul volanului.

Femeia in varsta de 60 de ani si doi dintre minori au ajuns la spitalul din Bistrita, iar o fetita de 12 ani a fost transportata la o clinica din Cluj. Medicii sunt rezervati in prognostic.

Soferul vinovat va fi cercetat pentru ucidere din culpa si vatamare corporala grava.

Ploi pana miercuri, temperaturi de peste 30 de grade in weekend. Vezi prognoza!... Moravita: Contrabanda de tigari, cu masina diplomatica!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x