Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Mort de COVID, jefuit în spital. Lucrurile de valoare ale bărbatului au „dispărut”. Familia îndurerată face acuzații grave: „Au crezut că îl îngropăm și nu observăm”

Acuzații grave! Fiica unui pacient mort de COVID-19 susține că bărbatului i-au fost oprite bunurile de valoare.

Din geanta în care se aflau lucrurile tatășui său, femeia a observat că lipseau telefonul și banii. Conducerea unității medicale spune că este al doilea caz de acest gen și se vor face verificări.

Bărbatul în vârstă de 62 de ani era internat pe secția de boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. După o săptămână, a murit.

„Când am mers să-l recunosc, mi-am pus mască, mănuși. Au desfăcut sacul, l-am văzut, apoi mi-au adus geanta cu care plecase el de acasă”, a povestit fiica bărbatului, la Antena 3.

Când femeia a verificat bagajul, în geantă erau doar haine. Telefonul și banii tatălui său lipseau.

„Am sunat la Infecțioase, am spus că am căutat în lucruri și nu am găsit telefonul și banii”, a continuat femeia.

Reușită uriașă în Rusia, în lupta cu pandemia. Anunțul a fost făcut de Putin: „Vaccinul este gata. Fiica mea l-a făcut deja”

După multe insistențe, femeia a reușit să recupereze bunurile.

„Am vorbit pe un ton mai....am spus că nu e normal ca lucrurile de valoare să rămână acolo. Mi s-a spus că, teoretic, eu nu trebuia să primesc sacul cu haine, aceea trebuia să rămână la ei, iar mie să îmi dea doar lucrurile astea.

Tind să cred că este posibil să se fi gândit că le vom îngropa împreună cu decedatul și nu se va observa lipsa lor”, a spus fiica bărbatului decedat.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a deschis o anchetă internă.

Schimbări importante! Cine va fi testat, cu prioritate, pentru COVID-19. Anunț de ultimă oră de la autorități

„Este al doilea eveniment de acest fel ce a fost sesizat la nivelul unității noastre. Invităm familiile persoanelor să depună, în scris, o sesizare către conducerea spitalului, urmând ca noisă desfășurăm o anchetă.

În mod normal, pe pacienții care se prezintă infectați cu COVID-19 și decedează în incinta spitalului, bunurile cu care aceștia se prezintă la spital nu le sunt înapoiate. Există o lege ce interzice acest lucru” , a declarat Alexandru Nițu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.

Familia celui decedat susține că va depune și plângere scrisă.

Recomandari