Antena Căutare

Judecatorii au decis: Serban Huidu nu va face inchisoare

Culpa lui Serban Huidu in accidentul de acum un an este minima, chiar daca efectele au fost devastatoare. Este concluzia paradoxala a magistratilor brasoveni care au decis ca fostul realizator TV nu va face inchisoare.

Judecatorii au scris in motivarea publicata joi ca, desi Huidu era singurul care ar fi putut sa evite accidentul, nivelul lui de culpa se apropie totusi de pragul minim.

Instanta a remarcat ca realizatorul TV s-a aflat in situatia paradoxala in care un forma minima de vinovatie a determinat maximul de consecinte. Pentru ca Serban Huidu are totusi familie, este integrat social si nu are antecedente penale, judecatorii au hotarat ca nu va merge la inchisoare.

Serban Hudiu a fost trimis in judecat dupa ce pe 16 octombrie 2011 i-a ucis intr-un accident de circulatie pe Ioan Garbis, Magda Draghici si Stefan Lungu Balogh.

O adolescenta din Bacau se lupta cu o boala rara, unica in Romania!... Ministerul Agriculturii vrea carduri si legitimatii de producator pentru toti agricultorii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x