Antena Căutare

Multinationalele se bat pe absolventii universitatilor din Romania

Absolventii universitatilor din Romania au devenit tinta multinationalelor in cautare de tineri de viitor. Le ofera si stagii de pregatire, iar multi ajung sa ocupe functii importante in cele mai ravnite firme. De exemplu, cel mai mare producator de bauturi racoritoare a angajat sase tineri dupa doi ani de cursuri.

Silvia Patrascu a fost aleasa de cel mai mare producator de bauturi racoritoare pentru un stagiu de pregatire. “Ne-au facut sa ne demonstram cum am reactiona in situatii de business, la ce suntem buni si la ce, nu. Fiecare idee iti este valorizata. Daca aduce valoare adaugata, atunci esti luat in seama”, a decalrat Silvia.

A inceput pregatire in acest an si spera sa lucreze dupa acest stagiu in cadrul firmei.

Selectia celor care beneficiaza de o astfel de bursa este foarte riguroasa. Pe langa interviurile clasice, absolventii participa la o simulare unde sunt testate felul in care iau decizii si modul in care interactioneaza cu colegii.

Pentru stagiile de pregatire, companiile cauta absolventi cu rezultate deosebite si cu potential de a deveni lideri. Un stagiu de pregatire la o astfel de companie multinationala dureaza doi ani.

Iarna a venit in forta! Romania a fost acoperita de zapada... Carnea de pui este preferata romanilor: Preturile pe kilogram, in functie de regiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x