Antena Căutare

Iarna a venit in forta! Romania a fost acoperita de zapada

Iarna a venit in forta. Ca de fiecare data, ninsoarea a adus si primele probleme, mai ales pe drumurile din Harghita. Va ninge si la noapte, iar vantul va sufla puternic la malul marii.

Forta iernii se vede cel mai bine in Harghita, acolo unde utilajele de deszapezire nu s-au prea grabit sa-si faca aparitia.

Zapada care a cazut pe neasteptate a pus lumea la treaba in Mehedinti. Pentru copii, zapada este o bucurie, dar nu si pentru soferi. Ninsoarea inseamna mai mult timp de stat in trafic.

La Targu-Jiu ninge inca de azi noapte, asa ca s-a asternut deja pe asfalt un strat de cativa centimetri. Cel mai greu este pentru soferi si in special pentru cei care nu si-au echipat, inca, masinile.

Avertizarile meteorologilor i-au pus insa in alerta pe drumari. De doua zile este mare aglomeratie la salina din Slanic Prahova, care aprovizioneaza cu sare firmele de deszapezire din 10 judete din tara. Cozile de camioane se intind pe cativa kilometri, iar minerii au fost chemati sa lucreze peste program.

Cristian Cioaca, arestat pentru 30 de zile. Decizia Curtii de Apel este definitiva... Multinationalele se bat pe absolventii universitatilor din Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x