Antena Căutare

Mures: Profesorilor li se cer inapoi tichetele cadou!

Vesti proaste pentru dascalii mureseni. Ei ar putea fi obligati sa restituie tichetele cadou primite in ultimii doi ani sau contravaloarea acestora. Asta dupa ce Curtea de Conturi a pornit ample controale si a stabilit deja ca in mai multe localitati din judet, bonurile au fost acordate ilegal.

Profesorii au acum de asteptat pana se vor incheia controalele, iar dupa aceea, daca se va confirma ca trebuie sa restituie contravaloarea tichetelor cadou, spun ca vor actiona in judecata Curtea de Conturi.

In ultimii ani mai multe mii de persoane din judetul Mures au primit astfel de tichete cadou, in valoare de 150 de lei fiecare, insa Curtea de Conturi a decis ca in multe localitati tichetele au fost acordate ilegal.

Un vasluian stie cum poti parca masina deasupra alteia! (VIDEO)... Adio autostrada Comarnic-Brasov: Vinci-Aktor a renuntat la contractul de concesiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x