Antena Căutare

Un vasluian stie cum poti parca masina deasupra alteia! (VIDEO)

Cine a spus ca exista un Dumnezeu al betivilor, se pare ca a avut dreptate. Un vasluian baut bine a scapat cu viata, dupa ce masina in care se afla a lovit alte 3 autoturisme parcate regulamentar si a ajuns cocotata peste ele. Vitezomanul a scapat cu viata, dar nu stie de unde sa scoata bani pentru reparatii.

Accidentul s-a petrecut la primele ore ale diminetii, iar proprietarul celor trei masini lovite de soferul vitezist a ramas consternat cand a vazut inedita imagine: masinile sale facute praf iar deasupra acestora trona masina soferului betiv.

Soferul betiv a cazut din masina sa si a fost gasit de catre martori si de catre Ambulanta intins pe jos, insa constient si fara rani grave.

Vecinii si cei care au trecut astazi pe la locul accidentului spun ca nu au mai vazut asa ceva in viata lor, chiar daca unii dintre ei conduc de zeci de ani.

Soferul era beat si avea viteza excesiva in momentul in care a pierdut controlul masinii personale. El mai avusese permisul suspendat in trecut pentru conducere sub influenta alcoolului iar acum trebuie sa plateasca din propriul buzunar daunele.

Bucuresti: Ce face Primaria cu un milion de euro? Cumpara ceasuri!... Mures: Profesorilor li se cer inapoi tichetele cadou!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x