Antena Căutare

Mutilată într-un salon de înfrumuseţare! A vrut șuvițe albastre și a rămas fără păr

O viitoare poliţistă din Constanţa spune că a fost mutilată într-un salon de înfrumuseţare. Un tratament de vopsire a lăsat-o cu părul ars şi rupt. Iar când a cerut explicaţii, ar fi primit ameninţări din partea patroanei

O viitoare poliţistă din Constanţa spune că a fost mutilată într-un salon de înfrumuseţare. Un tratament de vopsire a lăsat-o cu părul ars şi rupt. Iar când a cerut explicaţii, ar fi primit ameninţări din partea patroanei. Proprietara se apără şi spune că tânăra şi-a stricat podobabă cu mâinile ei, după ce şi-a aplicat acasă un tratament de 3 ore.

Clienta nemulţumită şi patroana salonului s-au certat pe facebook şi au început să se ameninţe. Adelina, studentă la poliţie, a postat imagini cu părul distrus. Şefa salonului ar fi recurs la ameninţări.

Patroana nu recunoaşte niciuna dintre acuzaţii. Ba mai mult, spune că tânăra clientă şi-ar fi distrus singură părul, după ce a încercat să şi-l modifice acasă.

Deocamdată, tânăra nu a depus nicio plângere. Mai mult, a şters poza unde ar fi fost ameninţată de pe contul ei de facebook.

Vezi imagini AICI.

Rezerviștii din România sunt chemați să-și clarifice situația militară!... Legea antifumat va intra în vigoare miercuri, 16 martie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x