Antena Căutare

Nati Meir a incercat sa se spanzure in celula

Fostul deputat si candidat la presedintie Nati Meir a incercat sa se spanzure cu baierele unei sacose, la sfarsitul saptamanii trecute, in toaleta celulei sale. Bara de care s-a agatat, insa, s-a rupt, astfel ca acesta se afla in afara oricarui pericol. Nati Meir se afla incarcerat in penitenciarul Galati pentru trafic de influenta.


"Sambata dimineata, la ora 4:30, a incercat sa se spanzure in grupul sanitar al camerei in care este detinut. A folosit baierele unei sacose, insa bara de care s-a agatat s-a rupt. Au intervenit imediat colegii de camera, apoi personalul medical al inchisorii", a declarat purtatorul de cuvant.

Motivul invocat de Nati Meir pentru tentativa de suicid il reprezinta "nemultumirile judiciare".

In urma incidentului, Nati Meir nu a avut nevoie de ingrijiri medicale . Acesta va ramane in acelasi penitenciar, unde va beneficia de consiliere psihologica.

Nati Meir, fost deputat PRM si fost aspirant la functia de sef al statului, a fost retinut in octombrie 2009, fiind acuzat ca ar fi luat sume importante de bani de la mai multe persoane, carora le-a promis ca le va ajuta sa obtina imprumuturi bancare.

Soferul lui SOV, plangere penala impotriva procurorului Iacob... IMAGINI SOCANTE! Bucuresti: O femeie a fost calcata de tramvai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x