Antena Căutare

Ne întoarcem la carantină și restricții de circulație! OMS cere „închiderea totală”, după explozia infectărilor din ultima săptămână

Inevitabilul se va produce. Pe fondul creșterii uriașe a numărului de infectări cu noul coronavirus, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) cere măsuri drastice.

Ne întoarcem la carantină și restricții de circulație! OMS cere „închiderea totală”, după explozia infectărilor din ultima săptămână
Ne întoarcem la carantină și restricții de circulație! OMS cere „închiderea totală”, după explozia infectărilor din ultima săptămână | Profimedia

Reprezntanții OMS trag un puternic semnal de alarmă. Aceștia susțin că țările în care s-a înregistrat p creștere alarmantă a numărului de îmbolnăviri ar trebui să ia în considerare impunerea din nou a unor restricţii stricte de mişcare a populaţiei.

„Cu toţii vrem să evităm ca ţările să revină la închidere totală, nimeni nu îşi doreşte asta, dar exista situaţii în care aceasta este singura opţiune.

Măsuri și restricții noi în România! Premierul Ludovic Orban, decizie radicală, în urma consultărilor: „Trebuie închise”

Odată ce restricţiile au fost ridicate, a existat întotdeauna riscul ca boala să înceapă să se răspândească din nou”, a declarat, vineri, dr. Michael Ryan, directorul executiv al Programului OMS pentru Situaţii de Urgenţă.

OMS a recomandat ţărilor să se deschidă încet, cu precauţie. Ryan a spus că ţările ar trebui să fie „gata să meargă înapoi sau înainte” în funcţie de numerele pe care le au.

Au apărut reguli noi pe terasele din România! Cu ce restricții noi au fost întâmpinați clienții: „Din păcate, trebuie să facem asta”

„Trebuie să accepte faptul că în situaţia noastră actuală este foarte puţin probabil să putem eradica sau elimina acest virus.

Când virusul este prezent, există riscul de răspândire”, a spus el.

Cum cresc taximetriștii valoarea cursei, dintr-un buton! „Metoda maimuța”, descoperită de polițiști, în timpul controale... România atinge, sâmbătă, un nou record absolut al numărului de îmbolnăviri. Raed Arafat, îngrijorat de noua raportare: „...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x